Marloes VVE

Betrokken, lief, sociaal, betrouwbaar en zorgzaam

Ik ben Marloes en ik werk sinds 2014 als invalkracht op De Speelweide. Ik heb de PABO gedaan in Utrecht en ik heb deze opleiding in 2012 afgerond.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen, zowel in de kinderopvang als in het onderwijs. Ik geniet er elke dag van om met kinderen te werken, ik haal er zoveel voldoening uit. Ik vind het leuk om te verzorgen, op te voeden, te observeren, activiteiten te ondernemen en de kinderen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling.
Ik vind het van groot belang dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, zodat ze zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Als pedagogisch medewerker sluit ik zoveel mogelijk aan bij de behoeften van de kinderen en kijk ik bewust naar ieder individu.

In april 2015 heb ik de opleiding tot Kindercoach afgerond bij Sonnevelt Opleidingen.
Als kindercoach kan ik kinderen begeleiden die niet lekker in hun vel zitten en sociaal-emotionele ondersteuning nodig hebben. Ook kan ik ouders hulp bieden bij ontwikkelings- en opvoedingsvraagstukken. Daarbij heb ik ervaring met hoogsensitiviteit.

Skills

Opleiding kindercoach