Marjan VVE

Een creatief, oplossingsgericht, flexibel en actief persoon

Ik ben Marjan, getrouwd, moeder van een dochter van 2,5 jaar en in verwachting van mijn tweede kindje welk ik rond mei 2015 zal verwelkomen.

Ik ben voor mijn werkzaamheden op kinderopvang Villa Kakelbont, 6 jaar lang werkzaam geweest op een basisschool in Gouda. Op deze school was ik vooral werkzaam bij de twee kleutergroepen waar ik taal verrijkende- en ondersteunde activiteiten aanbood aan taalzwakke en NT2 kinderen. Naast het werk op deze basisschool ben ik op uitzendbasis gaan werken op diverse kinderdagverblijven in de regio van Woerden en ben ik erachter gekomen dat mijn passie en liefde meer ligt in het opvoeden, verzorgen en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen tot vier jaar.

Ik ben een creatief persoon en houd erg van knutselen, zingen en drama en breng deze dan ook veel tot uiting tijdens mijn werkzaamheden. Sinds maart 2010 ben ik nu werkzaam bij kinderdagverblijf Villa Kakelbont en ben ik werkzaam op de donderdag en vrijdag op groep 4. Tevens val ik regelmatig een dagje extra in.

Marjan