Djamilla

Iedere dag geniet ik weer! Elk kind is anders en daarom zijn ze zo uniek!

Mijn naam is Djamila, ik ben moeder van twee kinderen.
Sinds 1 november 2016 werk ik op ma, di & do als invaller op beide locaties van KDV de Speelweide.

Ik heb de HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Deze opleiding leidt erg breed op, je kunt er op veel werkplekken in de zorg mee werken. Door de jaren heen heb ik op diverse vlakken mooie ervaringen opgedaan in het werken met jonge kinderen en jeugdigen. Zoals de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en de kinderopvang.
Mijn passie is echt het werken met jonge kinderen tot vier jaar. Graag draag ik bij aan het scheppen van een veilige en warme omgeving waarin ieder kind voelt dat hij er mag zijn. Een respectvolle benadering vind ik daarbij belangrijk en draagt bij aan het creëren van een veilige omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Het mooiste aan mijn werk vind ik het kind uitdagen en prikkelen om zichzelf steeds verder te ontwikkelen. Ieder op zijn eigen tempo! Op zoek naar wat hij kan en wie hij is. Elk kind is anders en vraagt ook iets anders van je als leidster. Door goed te kijken wat een kind van je vraagt en van nodig heeft is mijn werk nooit saai. Ik geniet nog elke dag! naam is Djamila, ik ben moeder van twee kinderen.
Sinds 1 november 2016 werk ik op ma, di & do als invaller op beide locaties van KDV de Speelweide.